Tableau

„Célunk, hogy felszabadítsuk az emberekben rejlő természetes kíváncsiságot és kreatív energiát. Az energiát, amelyet túl gyakran elnyomnak, mert nincs megfelelő csatorna az olyan tevékenységekre, ahol ezt hasznosítani lehetne.” – Christian Chabot, CEO – Tableau

„A Tableau rendkívüli növekedést ért el, és felbolygatta a piacot azzal, hogy közvetlenül az üzleti-oldalnak kínálja megoldásait, ami része „land-and-expand” névre keresztelt stratégiájának. A Tableau a kezdetektől arra koncentrál, hogy megkönnyítse, élménnyé tegye az analitikus munkafolyamatot a felhasználók számára, ugyanakkor valódi lehetőséget adjon számukra az adatok felfedezésére, mélyebb megismerésére.” – Gartner(2017)

A Tableau az adatok rendkívül interaktív és intuitív vizuális alapú feltárási élményét kínálja az üzleti felhasználók számára, biztosítva az egyszerű hozzáférést, előkészítést és elemzést anélkül, hogy egyetlen sor kódot kellene írniuk.

Erőssége, hogy analitikákat is kínál – az általa megfoghatóvá váló részletek különböztetik meg a többi terméktől. Fő célja a vizuális adatelemzés, és olyan eredmények előállítása, amelyek könnyen használhatóak és érthetőek, rugalmasak, és ami a legfontosabb, gyorsak. Szinte bármilyen adatforráshoz kapcsolódhatunk – rengeteg beépített adat-konnektor használható mind a memóriában, mind pedig a közvetlen lekérdezéssel nagyobb adatkészletekhez.

Az elérhető eszközcsomagokról és áraikról itt tájékozódhattok.


KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

abacus-1866497_1920    A TABLEAU – ÁLTALÁNOS ÁTTEKINTÉS

connect-to-data-04-eloqua   TABLEAU 2018.1 RELEASE

3pane  TABLEAU PREP BEMUTATÁSA

Capture  TABLEAU DESKTOP BEMUTATÁSA

Névtelen terv  TABLEAU ONLINE/ SERVER BEMUTATÁSA

2018. október 1-3.   TABLEAU ALAPOK TANFOLYAM